Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites
Troeven

Ontdek hier wat het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV jou kan bieden.

 • Ons ziekenhuis

  Omdat we blijven investeren om in een aantal medische domeinen innovatieve top- en referentiezorg te bieden, vind je in ons ziekenhuis een groot aantal vooruitstrevende diensten.

  Daarnaast willen we vooral ook een open ziekenhuis zijn en blijven, waar elke patiënt terecht kan voor de best mogelijke zorg, van basiszorg tot zeer gespecialiseerde zorg.

  Onze werknemers spelen daarin een onmisbare rol. Daarom gaat er naar elk lid van #teamsintjan veel aandacht uit, zowel op als naast de werkvloer. Want voor ons telt iedere schakel!

 • Balans werk – privé

  We hechten veel belang aan de balans tussen je werk en privéleven. Vandaar dat we zonder aarzelen het charter voor gezinsvriendelijke organisatie ondertekend hebben.

  Je krijgt van ons naast de 20 dagen wettelijke vakantie ook 8 dagen extralegaal verlof.

  Als je je inzet voor het maatschappelijk welzijn, kunnen bepaalde activiteiten op dienstvrijstelling rekenen.

  Afhankelijk van je functie en de dienst waar je terechtkomt, kan je met glijdende uren werken en we bieden ook mogelijkheden tot deeltijds werken.

  Gezinsuitbreiding in het vooruitzicht? Als toekomstige moeder kan je rekenen op moederschapsbescherming en na de geboorte krijg je de mogelijkheid om borstvoedingspauzes te nemen.

  Als lid van #teamsintjan kan je op elk van onze campussen in het restaurant terecht, waar je van speciale personeelstarieven geniet.

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Ga je pas bij ons aan de slag, dan tekenen wij een persoonlijk onthaaltraject voor jou uit.

  Ook van je verdere professionele ontwikkeling maken we werk, binnen je job, maar ook daarbuiten. Je krijgt de nodige kansen tot jobrotatie en je vindt bij ons ook een uitgebreid vormingsaanbod.

  Gaat het om een opleiding die aansluit bij jouw functie? Dan kan je daar bijkomend verlof voor krijgen.

 • Gevarieerd loonpakket

  Als lid van #teamsintjan:

  Krijg je niet alleen maaltijdcheques, maar geniet je ook van speciale personeelstarieven in onze restaurants.
  Vergoeden we je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en geniet je ook een fietsvergoeding als je met de fiets komt. Daarnaast kan je ook van onze gratis fietshersteldienst gebruikmaken. Voor dienstverplaatsingen en opleiding in opdracht voorzien we een kilometervergoeding en omniumverzekering.
  Onze organisatie kent aan alle contractuele medewerkers een tweede pensioenpijler toe.
  Kan je vrijwillig een hospitalisatieverzekering afsluiten. Wij betalen jouw premie als je een contract hebt van onbepaalde duur of langer dan een jaar in dienst bent.
  Omvat je loonpakket een attractiviteitspremie, een eindejaarspremie en vakantiegeld en mogelijk ook een haard- en standplaatstoelage.
  Mag je zowel voor onregelmatige prestaties, zoals nacht-, weekend- en avonduren, als voor permanentie buiten de normale diensturen op loontoeslagen rekenen.
  Extra premies, kortingen en financiële tussenkomsten indien je ervoor kiest om aan te sluiten bij ons personeelsfonds PEVAZ.

 • Welzijn

  Voor ons #teamsintjan willen we vooral ook een veilige en gezonde werkomgeving verzekeren, zowel lichamelijk als geestelijk.

  Onze interne preventiedienst heeft als dagelijkse taak jouw werkomgeving zo veilig mogelijk te maken en jouw welzijn op het werk te garanderen. Deze organiseert hiervoor ook de nodige vormingen.
  De arbeidsgeneeskundige dienst ziet erop toe dat je werk je gezondheid niet in gevaar brengt. Om dat te voorkomen, krijg je ook een zo ergonomisch mogelijke werkplek en werkmateriaal ter beschikking en kan je jaarlijks op een gratis griepvaccin rekenen.
  Ons waarderingsbeleid gaat uit van dialoog en wil vooral de nadruk leggen op waardering voor elkaars inspanningen en sterktepunten.
  Je komt terecht in een modern werkkader.
  Onze preventieadviseur en vertrouwenspersonen bieden waar nodig psychosociale ondersteuning.
  Je kan je aansluiten bij onze personeelsvereniging PEVAZ om ook buiten de werkuren ontspanning te vinden in heel wat (gezins)activiteiten en heel wat andere voordelen te genieten.

 • Fit zijn

  Onze patiënten sporen we voortdurend aan tot beweging, dus wil #teamsintjan zelf natuurlijk ook de daad bij het woord voegen.

  Je kan zowel in onze fitnessruimte als in het Brugse zwembad Jan Guilini terecht aan personeelstarieven.
  We nemen regelmatig deel aan sportinitiatieven voor een goed doel of organiseren ze meteen zelf.
  Onze personeelsvereniging PEVAZ heeft ook een eigen tennisclub.