Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites
Deel deze pagina

Yasmine Hmidid

Verpleegkundige

Waar ben je tewerkgesteld? Wat houdt je job in?

Ik werd in 2014 tewerkgesteld op de dienst cardiologie/hartheelkunde. 2 jaar later heb ik andere oorden opgezocht en ben ik gestart op intensieve zorgen/hartbewaking. Ik sta in voor de zorg/observatie bij kritieke patiënten die constante monitoring nodig hebben. De diversiteit tussen de midcare en hartbewaking is totaal anders, waardoor het leerproces zeer boeiend is. In een team kunnen werken is heel belangrijk als verpleegkundige. Ook door het samenwerken met verschillende artsen leer je elke dag bij.

Wat heeft voor jou de doorslag gegeven om bij het AZ te werken?

Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik op regelmatige basis in het AZ stage gedaan. Wat mij opviel was de enorme variatie en de mogelijkheden die er zijn in dit ziekenhuis en dat heeft voor mij de doorslag gegeven.

Wat vind je leuk in je huidige job? Waarom zou je deze job aanraden aan anderen?

Elke dag is een nieuwe uitdaging. De afwisselende taken als verpleegkundige zorgen ervoor dat je groeit in je job. Je krijgt de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan. De dankbaarheid die je krijgt van zowel de patiënten, familie, collega’s als artsen geven je energie om verder te gaan in je job. Hard werken voor waarden waar je voor staat, noemen we passie.